dimarts, 7 de juny de 2016

valoració del curs

 valoració del curs
1-es eines de google
en aquest tema he après a crear un blog, que és aquest


2-primer contacte amb app inventor.
en aquest tema he après a utilitzar aquest programa per crear aplicacions per el mòbil. això pot servir-me per el futur, ja que pot ser que em dediqui amb temes informàtics.


3-tractament d'imatges: gimp
en aquest tema no he après res de nou, ja que aquest programa fa molt que l'utilitzo.


4-creació de imatges amb inkscape
he apres a utilitzar el inkscape, un programa que em pot servir, ja que el tema de dibuix per a ordinador m'agrada molt.


5- us d'Internet
aquest tema no m'ha agradat: és un tema que no utilitzaré gaire i cercar per Internet per navegadors que no he utilitzat mai, i es possible que no els utilitzi.


6-xarxes i connexions entre dispositius.
es un tema que no me ha agradat molt, però m'ha servit per comparar companyies, i crear xarxes per a casa, cosa que si em servira per al futur per a la meva pròpia casa.


7- tractament d'àudio: audacity
el tema d'àudio es un tema que m'interessa molt, ja que produir musica es un dels meus hobbies preferit i m'agradaria dedicar-me en el mon de la musica, però l'audacity es un programa que no m'agrada ja que estic acostumat a programes mes complexos.
al tractar un tema d'àudio m'esperava activitats mes divertides.


8-edició i producció de vídeo
aquest tema m'ha agradat bastant, la part de crear gift animats era senzilla però la part de l'animació del nino de southparck ha sigut mes complexa i divertida.


9-fem videojocs: programació amb scratch
ha sigut un tema una mica avorrit, ja que nomes era seguir unes instruccions, però em servira per poder crear algun joc propi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada